Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Filme Seriale Online Subtitrate Gratis In Limba Romana

Miercuri, 2022-08-10
Principală » Fişiere » Filme Drama

Snow Flower and the Secret Fan (2011)
2011-10-30, 5:45 PM
“Snow Flower and the Secret Fan” e o poveste de mii de ani de prietenie între femei. Filmul e inspirat de romanul cu acelaşi nume, scris de Lisa See şi face legături între ceea ce se întâmpla în viaţa tinerelor din China secolului 19 şi ce se petrece acum. Snow Flower şi Lily erau două fetiţe de şapte ani când au devenit cele mai bune prietene pentru eternitate, ceea ce în chineză se cheamă “laotong”.

Familiile fetelor le-au îndepărtat una de alta, iar timpul pe care îl puteau petrece împreună a devenit tot mai puţin. De aceea ele au început să comunice într-o limbă secretă, prin mesaje scrise pe pliurile unui evantai din hârtie albă.

În mod curios, cu toată emanciparea din lumea contemporană, prea multe nu s-au schimbat în relaţiile de prietenie dintre femei.

Nina şi Sophia sunt urmaşele celor două laotong din secolul 19 şi le leagă o strânsă prietenie de când erau mici. Pentru cele două tinere din Shanghaiul contemporan, despărţirea nu mai este cauzată de viaţa de familie şi de tradiţii, ci de carierele solicitante, de vieţile lor amoroase complicate şi de oraşul foarte aglomerat în care stau.

Dacă nu învaţă lecţii din trecut şi nu-şi vor face timp să întărească legătura ancestrală dintre ele, Nina şi Sophia riscă să se piardă pentru totdeauna.


Calitate Film : DVDRip

VIZIONEAZA FILM ONLINE PE UNUL DIN SERVERE :

   SERVER VIDEOBB   SERVER VIDXDEN   SERVER VIDBUX
   SERVER VK   SERVER FASTUPLOAD

Categorie: Filme Drama | Adăugat de: alexu | Tag-uri: descarca acest film, Snow Flower and the Secret Fan (201, watch online, romana, filme subtitrate, subtitrare, Free, filme online, filme 2011, vezi online
Vizualizări: 454 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]