Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Filme Seriale Online Subtitrate Gratis In Limba Romana

Miercuri, 2019-06-26
Probleme cu care va Puteti Intalni & Trucuri Mega-Video !


1. Imi tot apare buffer si mi se intrerupe filmul . Cum pot rezolva ?


In acest caz puteti pune pauza la respectivul film si il puteti lasa 5-10 min. sa se incarce dupa care ii puteti da play.
NU LASATI FILMUL 30 – 45 MINUTE PE PAUZA!! EXISTA POSIBILITATEA SA NU MAI PUTETI URMARI FILMUL SI SA O LUATI DE LA CAPAT!!


2. Ce browser imi recomandati ? De ce programe mai am nevoie pentru a viziona filmele ?

Ca browser va recomandam Mozila Firefox .

Trebuie sa mai aveti instalat si ultima versiune de Flash Player . Nerecomandat este Internet Explorer !


3. Nu mi se incarca Playerul de la Videozer sau celelalte. Cum rezolv aceasta Problema?


In acest caz, trebuie sa Stergeti "Cache-ul" de la Browser.
Cum fac asta?

Pentru a sterge cache-ul:
In Chrome: tastati combinatia Ctrl + Shift + Del, bifati 'Empty the cache' in fereastra care s-a deschis si dati click pe butonul 'Clear browsing data'.
In Firefox: tastati combinatia Ctrl + Shift + Del, bifati 'Cache' in fereastra care s-a deschis si dati click pe butonul 'Clear now'.
In Opera: Accesati Menu (buton stanga-sus) - Settings - Delete Private Data, bifati 'Delete entire cache' in fereastra care s-a deschis si dati click pe butonul 'Delete'.
In Internet Explorer, tastati combinatia Ctrl + Shift + Del, bifati 'Temporary internet files' in fereastra care s-a deschis si dati click pe butonul 'Delete'.
Acolo unde este cazul, selectati ca perioada de timp toata perioada.

4. Filmul mi se opreste la jumate sau la un minut anume . Cum rezolv aceasta problema ?

Verificati daca aveti spatiu liber pe C:/ . Trebuie sa aveti minim 1 GB .


5. In loc de player imi apare alb . Ce trebuie sa fac ?

Trebuie sa instalezi Mozilla Firefox si sa intrii cu el pe WwW.eFilmeOn.uCoZ.CoM ! ATENTIE FILMELE FUNCTIONEAZA DOAR CU MOZILLA FIREFOXTrucuri Mega-Video (Cum sa vezi tot Filmul)
Scapa de Limita Mega-Video !

Primul truc:
 
Deschideti de 2ori aceeasi fereastra iar pe o fereastra filmul sa fie sarit direct la 72 de minute, dupa ce va aparea limita dumneavoastra veti putea viziona filmul in continuare pe pagina cealalta fara sa aveti probleme, acesttruc merge pe orice browser de internet (Mozilla, InternetExplorer, Opera, etc)


Al 2-lea truc:

Cand sunteti pregatiti sa vedeti flmul , dati play si il lasati sa se incarce pana la sfarsit , pentru cei cu viteza mare ( poate sa dureze cateva secunde) pentru cei cu viteza mica si au probleme cu buffering poate sa dureze ceva mai mult , timpul nu-l stiu exact, dureaza in functie de netul Dumneavoastra.

Si, in sfarsit , dupa ce s-a incarcat tot filmul , puneti browser-ul sa lucreze fara conexiune la internet (sau depinde de antivirus vostru - puteti sa opriti netul) sau daca nu stii cum sa faci, deconecteaza reteaua de net (Functioneaza pentru orice Browser).


Al 3-lea Truc :

Mai exista o solutie , si se poate utiliza , atunci cand va apare avertizarea ca ati depasit cele 72 de minute. Ceea ce trebuie sa faceti, este sa inchideti fereastra de film sau video pe care le vizionati si pe urma sa stergeti cookie-urile browser-ului dvs (daca nu stiti cum sa faceti puteti sa downloadati un Ccleaner).
In cele din urma , dupa ce ai sters cookie-urile , redeschizi pagina si dai la video unde ai ramas. (Functioneaza pentru orice Browser)


Al 4-lea Truc : DetectVideo - Illimitux:

[Firefox Addon]: Este un program puternic care poate elimina avizul de 72 minute de pe MegaVideo , este un supliment care pot fi folosite doar cu browser-ul Firefox, este vorba de programul DetectVideo.

Ca sa descarcati acest add-on gratis , urmati acest link : http://www.illimitux.net/   Testat 100% !


Addon este foarte usor de folosit, la fel cum MegaVideo va arate anuntul de 72 minute ce trebuie sa faceti este sa alegeti optiunea "Remove Limitation" , dupa va va duce pe Site-ul lor si trebuie sa va faceti un Cont !. Daca doriti sa stiti mai multe detalii despre acest plug-in puternic cititi mai departe.
DetectVideo addon pentru Firefox este un program care înlatura limitarile plasate de unele pagini web precum , MegaUpload sau Rapidshare, scopul este de a vizualiza / descarca fara restrictii, .
DetectVideo identifica video-ul si afiseaza o cutie mica în coltul din browser-ul , unde va invita sa eliminati limita. Cand vrei sa vedeti video-ul prin MegaVideo trebuie sa dai click pe el si veti fi redirectionat catre site-ul Detectvideo pentru a vizualiza videoul.


Când ati instalat prima oara DetectVideo, browser-ul dvs. va fi redirectionat catre pagina DetectVideo de bun venit pentru ajutor, cu un video care explica modul în care rogramul functioneaza . Evident, acesta pagina va deveni pagina dvs. de pornire.


Cam astea ar fi Trucurile. Speram sa va fie de Folos !