Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

Filme Seriale Online Subtitrate Gratis In Limba Romana

Miercuri, 2018-05-23
Principală » Fişiere » Filme Razboi

The Thin Red Line (1998)
2011-11-01, 5:45 PM
Fiecare îşi poartă singur războiul propriu. Aceste cuvinte pot descrie cel mai bine drama de faţă, remake în altă notă a filmului din 1964. Witt este un dezertor ce trăieşte în pace cu băştinaştii şi natura care, în preziua bătăliei de la Guadalcanal, în 1943, este prins de americani, pentru a fi retrimis în linia întîi. Membrii grupului de ostaşi au, fiecare în parte, cîte o soartă aparte. Astfel, Keck moare ucis de o grenadă, căpitanul John Gaff ştie că oamenii săi vor muri din cauza dorinţei superiorului său de a căpăta o avansare, McCron sfîrşeşte prin a înnebuni, iar Bell este părăsit de preaiubita sa soţie.

Dar, în condiţiile acestea improbabile, legăturile în grup se consolidează, cei rămaşi ajungînd ca, în mijlocul ororilor războiului, să formeze o familie, cu atît mai mult cu cît senzaţia de rupere de restul lumii se accentuează pe parcursul întregului film, supravieţuirea grupului fiind unicul motiv al luptei. Reflecţiile lui Witt asupra naturii umane, a naturii şi a războiului asigură nu numai coerenţă filmului, dar constituie şi miza finală a acestuia.


Calitate Film : DVDRip

VIZIONEAZA FILM ONLINE PE UNUL DIN SERVERE :

   SERVER VIDEOBB   SERVER VIDXDEN   SERVER VIDBUX
   SERVER PUTLOCKER   SERVER VK   SERVER FASTUPLOAD

Categorie: Filme Razboi | Adăugat de: alexu | Tag-uri: trailer, seriale online, filme online subtitrate, filme noi, Filme Online Gratuite, fillme online noi, filme noi 2011, subtitrare, The Thin Red Line (1998)
Vizualizări: 431 | Descărcări: 0 | Comentarii: 10 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]